lørdag 16. desember 2017

                       Grovmessing jul
Så er julen endelig kommet til Bærum og det var tid for konsert. Vi var neste fulltallige med 45-50 grovmessing musikanter på bariton, euphonium, trombone, tuba og et althorn. Et vakkert syn.
Programmet bestod av stort ensemble, trombone, bariton og tubakvartett. Vakre rolige og raske julesanger som bl.a Glade jul, Bjelleklang, Nu tennes tusen julelys, All I Want for Christmas, The little Drummer boy, Blåfjell og Jul i svingen. Brazz Girls med jul i svingen Trappehallen på Kunnskapssenteret gir en fin akustikk :-)

Publikum hadde virkelig møtt opp. Fult slik at endel måtte sitte i trappen :-) KoseligTrombone ensemble med The Little Drummer boy

Håper alle får en velfortjent jul med sine kjære :-)

GOD JUL!!!!!

Øvingskonkurranse

Når man spiller et instrument burde det å nå nye mål med musikken, spille konserter og det å øve være nok motivasjon og en selvfølge. Men det er ikke alltid nok for endel, så derfor har jeg jevnlig gjennom hele året små og store øvingskonkurranser. Denne gangen hadde jeg to konkurranser.

1. Øv hver dag i 6 uker2. Etter 15. min egenøving, fargelegg et hjerte, alle hjerter må fargelegges innen en periode på 6 ukerEn klarte å øve hver eneste dag og 2 klarte det nesten.10 klarte å fylle ut arket. Hurra!!!250 fløtekarameller under innpakking, men hva gjør man ikke for å glede elever :-)

]